THE
 CAMBODIA
 SITE
 

     

ENGLISH   

 
 
 STUNG TRENG
-- Stung Treng
-- Stung Treng Markt
-- Stung Treng guesthouse
-- Stung Treng Excursies
-- Stung Treng Map
-- Mekong Rivier
-- Sopheak Mitt Waterval
-- Virachey NP
 
 HOME
 Phnom Penh
 Angkor Wat
 Siem Reap
 Sihanoukville
 Battambang
 De Eilanden
 Tonlé Sap Meer
 Banteay Meanchey
 Kampong Cham
 Kampong Chhnang
 Kampong Speu
 Kampong Thom
 Kampot & Kep
 Kandal
 Koh Kong
 Kratie
 Mondulkiri
 Oddar Meanchey
 Pailin
 Pursat
 Preah Vihear
 Prey Veng
 Ratanakiri
 Stung Treng
 Svay Rieng
 Takeo
 Nationale Parken
 Reizen IN Cambodja
 Feesten Cambodja
 Cambodja Keuken
 Links
 Contact
 Privacy Beleid
 

 

 


Stung Treng


Sekong Hotel: (tel: 074/973762)
Dit ex-regeringshotel  ligt ten westen van de veerhaven. Het is een zeer aangename verblijfplaats met zijn leuke indeling en zijn ligging naast de rivier "San". Een kamer met een ventilator, mooie oude houten meubels en een westerse bad kost US $ 10 per nacht. Voor US $ 20 per nacht kunt u een kamer krijgen met airconditioning. Ze zeggen, dat de elektriciteit is duur in deze contreien.
Goedkoper zijn de eenvoudige kamers aan de achterkant van het complex. Ze hebben een ventilator en westerse bad voor US $ 5 per nacht. De vriendelijke Khmer eigenaresse heeft haar personeel (familie) gaan 's morgens voor u naar de markt voor warm stokbrood en men serveert het stokbrood met een espresso.
(prijzen zijn aan verandering onderhevig)

Sok Sambath Hotel: (tel: 012/327677)
Dat is waarschijnlijk het beste hotel in de stad en ligt in de buurt van de markt. De kamers zijn goed onderhouden en hebben TV. Er is ook warm water beschikbaar voor degene,n die bereid zijn om een ​​extra dollar uit te geven. Ze hebben ook een Chinees ontbijt in de ochtend. De ventilator kamers zijn vrij basic, maar redelijk geprijsd: $ 7 voor twee personen.
(prijzen zijn aan verandering onderhevig)

Mohasal Hotel: (tel: 074/973999)
Dit hotel ligt in het uiterste zuiden van de stad, maar het ligt dan ook een rustige plek. De kamers met airconditioning zijn een beetje oud, maar het is gewoon de moeite waard om te overwegen om hier te verblijven, want je hebt dan weinig problemen (hitte). De kamers hebben grote sierlijk gesneden houten bedden. De prijs is ongeveer $ 5-10.
(prijzen zijn aan verandering onderhevig)

Preap Sor Guesthouse: (tel: 012/936235)
Schone en eenvoudige kamers met een westerse bad voor US $ 10 per nacht en een ventilator. Dat is het dubbele van wat de prijs zou moeten zijn.
Een kamer met airconditioning kost hier US $ 15.
(prijzen zijn aan verandering onderhevig)

Riverside Guesthouse: (tel: 012/439454)
Dit pension ligt naast de rivier de voorkant van het station. Het is een zeer vriendelijke guesthouse. De  kamers hebben een badkamer en een ventilator. Het personeel is zeer behulpzaam, maar het is er vooral druk met backpackers.
De kamers zijn rond de $ 3-6.

Amatak Guesthouse: Zeer eenvoudige kamers met een ventilator (staande op de vloer) een bed en een klamboe. Het is schoon en er is een gedeelde badkamer voor US $ 5 per nacht.
(prijzen zijn aan verandering onderhevig)