THE
 CAMBODIA
 SITE
 

   

   

 
 
 
 PARKEREN SCHIPHOL
 HOME
 Phnom Penh
 Angkor Wat
 Siem Reap
 Sihanoukville
 Battambang
 De Eilanden
 Tonlé Sap Meer
 Banteay Meanchey
 Kampong Cham
 Kampong Chhnang
 Kampong Thom
 Kampot & Kep
 Kandal
 Koh Kong
 Kratie
 Mondulkiri
 Oddar Meanchey
 Pailin
 Pursat
 Preah Vihear
 Prey Veng
 Ratanakiri
 Stung Treng
 Svay Rieng
 Takeo
 Nationale Parken
 Reizen IN Cambodja
 Feesten in Cambodja
 Cambodjaanse Keuken
 Links
 Contact
 Privacy Beleid
 

 

 

 

PARKEREN SCHIPHOL

Er zijn verschillende mogelijkheden:

1) keuze:

Travel Parking Service

Veilig en overdekt (of niet overdekt) parkeren bij Schiphol tegen de allerlaagste prijs

Travel parkingservice biedt (zakelijke) reizigers, die comfortabel willen reizen twee mogelijkheden om dichtbij Schiphol legaal en beveiligd te parkeren.Overdekt en niet overdekt.

 
<klik op de banner>

Waarom Travel Parking Service?

  • 750 plaatsen binnen
  • De auto staat geparkeerd op een bewaakt en afgesloten terrein
  • Zelf parkeren en geen sleutel inname

Elke dag van de week, gedurende 24 uur per dag, staat een professioneel team van chauffeurs klaar. De medewerkers / chauffeurs hebben allen minimaal drie jaar hun rijbewijs, hebben een interne opleiding genoten gericht op klantvriendelijkheid , servicegerichtheid en veiligheid. Daarnaast zijn zij bevoegd om meerdere personen te vervoeren. De shuttlebussen worden goed onderhouden en regelmatig gecontroleerd bij de garage.

 
<klik op de banner>

 

2) keuze:

Hoe werkt parkeren Schiphol met valet parking?

Centralparking.nl
<klik op de banner>

Stap 1: reserveren
U berekent hier uw parkeertarief voor parkeren op Schiphol en maakt een reservering. U ontvangt direct een bevestigingsmail met daarin uw parkeercontract

Stap 2: aankomst
Wanneer u nog 15 minuten van Schiphol verwijderd bent, belt u ons op. Uw chauffeur staat op u te wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3

Stap 2: vertrek
Bij retour belt u opnieuw zodat uw auto weer klaar staat in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Centralparking.nl
<klik op de banner>

Wilt u na het inpakken van de koffers vrij zijn van alle andere stress? Dan is parkeren op Schiphol met valet parking de ideale oplossing voor een zorgeloze start van de reis.

In plaats van zelf parkeren op Schiphol kunt u uw auto voor de vertrekhal van Schiphol parkeren en een chauffeur van Centralparking zorgt ervoor dat uw auto netjes en veilig geparkeerd wordt. Dit scheelt u een hoop tijd in een drukke omgeving zoals Schiphol en maakt het parkeren op Schiphol en stuk eenvoudiger.

Voordat de chauffeur uw auto wegbrengt worden eventuele aanwezige schades opgenomen en de auto samen met u nagelopen. Dit gaat snel en efficient. Zo weet u zeker dat er netjes en professioneel met uw auto wordt omgegaan. Dan kunt u bij de vertrekhal uw reis zorgeloos vervolgen.

Bij terugkomst staat de chauffeur met uw auto klaar op de afgesproken tijd en plek. Zelfs de instellingen van uw auto zijn niet gewijzigd. Zo stapt u direct weer in uw eigen auto en kunt u de reis naar huis zorgeloos voltooien.

Ondanks de extra service en het gemak van valet parkeren zijn de prijzen te vergelijken met het zelf parkeren op Schiphol. Er hoeft immers geen gebruik te worden gemaakt van een extra shuttle service.